Premi a l’Acció Transformadora, 2018

 

RECOMPENSANT LES ACCIONS TRANSFORMADORES

El Premi premia les Accions Transformadores actuals o concloses que utilitzen les vies de la Declaració Basca relacionades amb tres categories:

Transformació sociocultural
Transformació socioeconòmica
Transformació tecnològica

QUÈ ESTEM CERCANT?

Estem cercant accions transformadores amb un alt nivell d’innovació, per exemple en termes d’innovació social i economia cívica, que inspiren a uns altres a replicar l’acció en altres llocs d’Europa. Les accions són preferiblement parteix d’una estratègia o visió local en lloc de ser independents.

Les accions transformadores combinen diverses vies i aborden una o més agendes de la Declaració Basca. Han d’aconseguir una transformació integral amb un impacte local o regional positiu.

Si està cercant inspiració per a la seua Acció Transformadora, llavors veja al nostre guanyador de 2017, Nilüfer (Turquia).

PROCEDIMENT D’APLICACIÓ

Els sol·licitants han de completar i enviar el seu formulari de sol·licitud abans del 30 de juny de 2018 a través de la Base de dades d’Accions Transformadores.

Totes les preguntes han de respondre’s utilitzant no més que el nombre de paraules permeses per a cada pregunta. La inserció d’enllaços a videos, imatges i documents està permesa.

Totes les presentacions en la base de dades que complisquen els criteris d’elegibilitat s’inclouran automàticament en el Premi 2018.

CRITERI D’ELEGIBILITAT

Qualsevol autoritat local o regional o organització de la societat civil situada en qualsevol Estat membre de la UE, país del EEE o candidat de la UE o país d’adhesió que haja endossat la Declaració Basca és elegible per a presentar una sol·licitud.
El sol·licitant és responsable de la implementació de l’Acció Transformadora.
L’acció transformadora ha d’estar en vigor durant almenys tres mesos, però no més de cinc anys en el moment de la presentació.
Les participacions en la Base de dades de Premis d’Acció Transformadora que van ser considerades per al Premi 2017 no seran considerades per al premi 2018.

TERMES I CONDICIONS

Els sol·licitants poden en qualsevol moment estar obligats a presentar proves oficials per a recolzar els reclams fets en la sol·licitud.
Aquesta competència està organitzada pels socis de la Plataforma de Ciutats Sostenibles: la ciutat de Aalborg, Dinamarca, el País Basc i el ICLEI.
Els socis es reserven el dret de cancel·lar aquesta competència en qualsevol moment sense responsabilitat.
Les dades enviades s’utilitzaran amb la finalitat de determinar el / els participant (s) guanyador (s) i es poden incloure en el lloc web sustainablecities.eu. Les dades de contacte no es compartiran amb cap altra organització, excepte per a administrar el concurs, determinar qui és el guanyador i atorgar el premi. Els sol·licitants poden optar per retirar les seues entrades en qualsevol moment fins a l’adjudicació del premi, en aquest cas els socis eliminaran les dades proporcionades, llevat que s’acorde el contrari.
En registrar-se per al premi, vostè accepta aquests termes i condicions.

 

Font: http://www.sustainablecities.eu/transformative-action-award/