La Xarxa es reactiva amb el treball de les comissions i amb nous instruments per al treball a través de l’aula virtual i de contingut dels municipis adherits

València, 5 d’abril de 2017
La Xarxa de Municipis Valencians Cap a la Sostenibilitat presenta la seua pròpia web, dins de la nova etapa en la qual està immersa. Nous temps, noves eines d’informació, difusió i de treball per als membres de la Xarxa, on podran estar informats tant de les iniciatives interessants que s’estan duent a terme en els municipis adherits, com a material d’interès i documentació útil per al desenvolupament de la mateixa. Una de les prioritats és donar-li el protagonisme als municipis i a les seues accions sostenibles d’interès, d’una o una altra índole.

A més, este nou cicle compta amb cinc comissions de treball en el qual un coordinador i assessors tècnics van a començar en breu a treballar per a donar-li sentit a la Xarxa a través de contingut útil per al seu desenvolupament. Les noves eines de treball que ja estan disponibles en la web permetran a les comissions treballar amb més fluïdesa gràcies a l’aula virtual.

En la web es pot trobar la informació relativa a la Xarxa, la seua estructura: què és i qui són les entitats adherides com a socis numeraris, els no numeraris, així com els estatuts. A més, hi ha un apartat específic per a les comissions de treball, on s’exposa la informació relativa a cadascuna d’elles. També tindran un apartat per a compartir dubtes i inquietuds gràcies a la creació d’un fórum de debat.

Un altre apartat compta amb els documents propis de la Xarxa, com el seu Pla Estratègic, la Carta d’Aalborg, els Objectius i Metes de Desenvolupament Sostenible, així com la Declaració Basca. També disposa d’un apartat de comunicació amb els dossiers de premsa de temes relacionats amb la Xarxa, així com les notes de premsa generades per l’entitat, fotografies i videos. En l’apartat de Calendari d’Activitats està la planificació dels actes, reunions i jornades de la Xarxa i en Enllaços, s’han disposat les adreces online d’interès tant dels ajuntaments adherits com d’entitats i organismes públics de referència per a esta Xarxa.