La Xarxa de Municipis Valencians Cap a la Sostenibilitat organitza la Jornada sobre Mobilitat Elèctrica en l’Àmbit Municipal, al costat de la Diputació de València i l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE). La trobada serà el dijous, 5 d’octubre en el Parc Tecnològic de Paterna, concretament en la seu del ITE.

Esta trobada s’emmarca en la necessitat de donar a conèixer que la mobilitat elèctrica forma part de la mobilitat sostenible, on cada vegada són més els municipis interessats a realitzar actuacions en este sentit. La jornada va dirigida a càrrecs electes i tècnics dels ajuntaments de la província de València, on es presentaran les oportunitats de mobilitat elèctrica en l’àmbit municipal.

La jornada, dirigida a entitats locals, socis numeraris i socis no numeraris de la Xarxa, serà inaugurada pel vicepresident del ITE, Alfredo Quijano, la directora general del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Julia Company, així com pel diputat de Medi ambient, Josep Bort. Durant la trobada s’abordaran diferents aspectes de la mobilitat elèctrica, així com les subvencions que hi ha disponibles per a açò i els casos d’èxit.

També hi haurà un espai per a visitar l’exposició de vehicles elèctrics en la zona d’aparcament del ITE, s’explicarà la normativa, així com les qüestions relacionades amb la xarxa de càrrega. Una taula redona abordarà les experiències municipals i de l’Administració pública a la qual assistiran càrrecs públics d’ajuntaments com Xirivella, Gandia, Moixent, Miramar i València.

 

Pots descarregar-te el programa complet ací http://www.xarxamunicipissostenibles.com/wp-content/uploads/MOBILIDAD.pdf