La iniciativa “Hui Descansa el cotxe” té dues modalitats: una de manera individual per a joves i una altra per a centres educatius

La Generalitat Valenciana ha obert la convocatòria dels premis associats a la iniciativa “Hui descansa el cotxe”, que el seu objectiu és entregar premis associats a la iniciativa “Hui Descansa el Cotxe”. En esta edició s’han establit dues modalitats de participació: la primera dirigida a joves i la segona dirigida a aules de centres docents de la Comunitat Valenciana.

En la modalitat per a joves, els interessats han de ser estudiants de 14 anys o més, matriculats en el curs escolar 2017-2018 en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional. Els joves que vulguen participar hauran de pujar entre el 12 i el 23 de setembre de 2017, en el seu perfil de Instagram en manera pública, una imatge en la qual apareguen juntament amb un familiar o amic conductor major d’edat realitzant el gest de deixar les claus del cotxe a casa, especificant en la publicació a quin curs, centre educatiu i localitat pertanyen i amb el hashtag#HuiDescansaElCotxe. En esta modalitat, el termini de publicació de la imatge començarà el dia 12 de setembre i finalitzarà el dia 23 de setembre. No tindran validesa les imatges pujades ni els “m’agrada” aconseguits fora d’aqueix termini.

En la modalitat per a aules: han de ser classes de centres educatius de Secundària, Batxillerat i Formació Professional de la Comunitat Valenciana amb alumnes de 14 anys o més, a través dels professors coordinadors de l’acció que estos centres designen a estos efectes. Per a concursar, els professors hauran d’arreplegar les imatges de, almenys, cinc alumnes de la seua aula que hagen participat en els premis “Hui Descansa el Cotxe” per a joves. Amb elles elaboraran un collage que donarà una idea de l’impacte de la campanya en les llars de cada classe. El termini de l’enviament del collage començarà el dia 12 de setembre i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2017.

Per a més informació, pot consultar este enllaç oficial

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18196