El pròxim 9 de juny se celebrarà en el Complex Esportiu-Cultura Petxina (Passeig de la Petxina, 42, València) una jornada sobre ‘Alimentació 4.0: Els reptes del segle XXI‘, organitzada per l’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) i la Confederació de Consumidors i Usuaris (CECU), amb el suport de l’Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana (ASUCOVA).

L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una visió global sobre la importància d’una alimentació sostenible, aprofundir en els reptes alimenticis del nostre segle, valorar la necessitat d’una cadena agroalimentària sostenible en el temps i ressaltar la importància de la dieta mediterrània (alimentació saludable i activitat física).

Així mateix, esta jornada vol posar en relleu que la col·laboració conjunta i coordinada entre totes les baules és l’única fórmula per a aconseguir els reptes de present i futur en este àmbit.

Us animem a participar en la jornada “Alimentació 4.0: els reptes del segle XXI” que tindrà lloc el pròxim 9 de Juny i la informació del qual disposeu a continuació. 

És una jornada gratuïta i requereix inscripció que acaba demà 2 de juny.

Per a inscriure-us, escriviu a este correu: avacuprensa@avacu.es o crideu als telèfons 96 351 66 44 – 96 394 29 77 que són els organitzadors de l’esdeveniment.

Descarregar programa