Activitats de la Xarxa Connecta Energia

 

Grup de Treball (GT) Pobresa Energètica:

– Organització de la primera Mostra “ Lluita contra la pobresa energètica” a València el pròxim dimecres dia 25 d’Abril en Les Naus, en col·laboració amb el projecte europeu Assist2gether. Et pots inscriure ací.

 

GT Producció d’Energies Renovables locals:

Reunió d’inici del projecte ProSumE, finançat per la convocatòria Pathfinder del Climate KIC 2017. El projecte definirà una fulla de ruta per al desenvolupament de serveis energètics a prosumidors en la ciutat.

 

Pròxima reunió del grup de treball: Dijous 26 d’abril, a les 09:00 hores en Les Naus. 
Ordre del dia:
1. Comitè de seguiment obert del Projecte ProSumE: Presentació del paquet de treball 2 i 3 (Estimació de potencial de producció solar a València (IIE-UPV), Anàlisi de Bones Practiques de serveis a prosumidors (IUDESCOOP-UV))
2. Presentació del Projecte de Ressò-barri La Pinada. www.barriolapinada.es

 

GT Cultura Energètica: 

– Co-oganització del Concurs Ressò-Artist 2018 a València amb l’Associació N-Flotant, el DESEEEA-UPV i Connecta Cultura. Concurs de suport a la innovació cultural sostenible. Es presentaren els guanyadors el dia 4 de maig en obertura del festival VESOS (València Escena Sostenible).
– Co-organització del 2º Diàleg Energètic “Transició Energètica: Ciutat i ciutadania” amb el DESEEEA-UPV el dia 5 de maig de 17 a 19h en Les Naus amb la participació de Santiago Álvarez Cantalapiedra, Director de FUHEM Ecosocial i Fernando Ferrando, President, Fundació Renovables.

 

GT Eficiència Energètica i Compra Pública Innovadora: 

Presentació d’una proposta de projecte per a realitzar un pilot d’Eficiència Energètica i Compra Pública Innovadora a València a la convocatòria d’Innovació Oberta de la fundació Cotec. Seleccionada en primera fase, però no en la segona.